Nu som kaffedrikker

Så fik jeg endelig lært at drikke kaffe. Egentlig kom det sig af, at jeg havde ekstremt mange nattevagter på arbejdet og kunne næsten ikke hænge sammen. Dog er det med en del mælk i og har faktisk købt mig en mælkeskummer, som bare gør kaffen ekstra lækker. Jeg har ikke plads til en kaffe maskine herhjemme, så derfor har jeg anskaffet mig en stemplekande fra Bodum og købt mig noget lækkert stemplekaffe i min lokale te/kaffe butik. Og så gør det jo ikke noget at kaffen bliver serveret i smukke Royal Copenhagen contrastkrus. Begge sager er sat ned på KopK.dk, som har en masse fine boligsager.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

20 kommentarer

 1. Jeg kan også anbefale noget sirup i kaffen. Min favorit er karamel. Et andet lille tip, jeg bruger altid rismælk og det får kaffen til at smage mere cremet end med almindelig komælk. Jeg er fan.

  Mvh. Michelle-Marie

  1. Uh, det må jeg prøve. Har fakstisk haft udkig efter en kaffesirup, må hellere få den købt :).
   Må også have afprøvet rismælken – tak for tippet 🙂

 2. Jeg kan godt huske da jeg pludselig selv begyndte at synes om det sorte guld – jeg drikker dog stadig min kaffe med halvt mælk, men det har grebet om sig og i dag tæller min kaffebryggertilbøjeligheder tre stempelkander og en espressomaskine, så pas på! 🙂

  Vh

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *