Når træningen går i vinterhi

… synes efterhånden, at min træning er gået lidt i stå, især efter det bliver mørkt hurtigere og hurtigere, og min energi er næsten ikke eksisterende. Mit mål er at træne ca. 2-3 gange om ugen, men det bliver oftest kun til en enkelt gang, da jeg hellere vil ligge på sofaen, når jeg har været på arbejde siden kl. 5 om morgenen. Men faktisk nyder jeg af lange gåture og det er jeg også blevet bedre til, og ligeledes tage Rasmus under den anden arm, omend det er i træningstøjet eller ej. Faktisk tog Rasmus og jeg den anden dag ned på atletikbanen i Aalborg for at løbe runder og træne intaval. Jeg var iført mine nye tights fra Kari Traa som er fundet på Seuf.dk, som forhandler træningstøj og udstyr til udelivet. Jeg har fået lov til at give jer en rabatkode på 10% BLOG10, som gælder til d. 11/12.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

6 kommentarer

  1. Rigtig pæne tights. Jeg har den korte version, men kunne godt overveje den lange også, da jeg ikke er så glad for at flashe mine ultrablege underben her om vinteren 😀 Må jeg spørge hvilken størrelse, du har taget?

    1. Jeg har næsten kun lange tights på, når jeg er i fitness centeret. Bryder mig ikke om de andre, nok lidt af samme grund som dig ;-).

      Jeg har taget dem i L/XL og de er noget for store til mig i livet. Så skulle have taget dem et nummer mindre. De ryger ned på mig 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *