Mythos – Serum & Body Butter

| Body Butter her | Face Serum her |

Jeg har testet disse to sager i et par dage fra Mythos. Faktisk ikke et mærke jeg har prøvet før eller hørt om før. Her om vinteren kan min hud godt blive rød og irriteret og jeg smørrer mig altid ind i en fed creme, når jeg har været i bad, ellers kan den klø forfærdeligt. Kendetegnet ved body butteren fra Mythos er, at den er fed og fugtgivende og perfekt her i vintermånederne. Den er beriget med mandel og olivenolie, og fri for kunstige farvestoffer og parabener. Udover at en fed creme efter bad er en rutine for mig, så er en god creme også musthave for mig. Jeg påfører altid en serum inden og venter ca 5-10 min med at lægge en almindelig creme ovenpå. Serummen opstrammer huden og jeg påfører den både i ansigtet og på halsen.

// Modtaget til test fra Billigvoks.dk //

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *