Husk rabatkoden på 15%

| DW Classic Glasgow her |

Så er det ved at være sidste, hvis du skal nå at have gaven inden det bliver den 24. december. Der er snart en lille uge til juleaften og jeg er ved at glæde mig. Glæder mig til god mad, hygge med familien og ikke mindst til at pakke gaver op og forhåbenligt gøre nogle glade med dem jeg har købt. Jeg mangler at købe et par julegaver og ved egentlig ikke, hvornår jeg skal få det gjort, for jeg skal arbejde stort set hver dag inden den 24. december. Men mon ikke jeg finder tid til det! Hvis du endnu mangler en lille julegave, gælder rabatkoden til et valgfrit Daniel Wellington ur stadigvæk. Brug koden XMASKATRINE og få 15%. Find udvalget lige her.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *