Glædelig bagjul til jer alle!

Glædelig jul alle sammen :-). Jeg håber I havde en fantastisk aften med alle dem I holder af. Jeg havde en dejlig aften med min familie med god mad og gode gaver. Jeg skal nok vise jer dem, når jeg er kommet hjem i lejligheden. Skal nemlig på arbejde i dag og det var jeg også i formiddags. Og når jeg går hjem i dag, har jeg heldigvis lidt dage fri til at få nyt det hele ekstra meget :-).

Jeg håber I får nogle dejlige juledage <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

6 kommentarer

    1. Tak for det. Jeg mangler lige på tirsdag og onsdag og så er det slut med arbejde for i år :-). Håber du havde en rigtig god juleaften 🙂

  1. Glædelig jul bedsteste Katrine. Håber at du havde en dejlig aften og at arbejde i dag er hyggeligt og at du har nogle dejlige fridage i sigte <3

    1. Tak for det søde Ida. Det er hyggeligt at være på arbejde i de her dage, så det er ikke så slemt 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *