DW – Classic Glasgow

| Classic Glasgow her |

Så er endnu et Daniel Wellington ur tilføjet til samlingen. Har kigget på Glasgow modellen længe og er glad for at få det i “f’ør-julegave”. Jeg bruger ur hver eneste dag og kan virkelig ikke undvære dem på min arm omend det er på arbejde eller bare, når jeg går herhjemme. For mig er ure ligeså meget et smykke som en halskæde og en ring er det. Daniel Wellington urene er et af de mest klassiske ure til fornuftige penge og lige nu kan du spare yderligere 15% med koden XMASKATRINE. Et Daniel Wellington ur er en oplagt julegave mulighed til manden eller kvinden, der har alt og jeg er faktisk ret pjattet med dette.

// Modtaget som gave //

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

10 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *