Dagens Tip; Pastelfarvet ur fra Søstrene Grene

Da jeg var nede i byen i går, var jeg også et smut forbi Søstrene Grene. Egentlig skulle jeg bare have nogle småting, men som sædvanlig var der ikke nogle af de ting, der røg med hjem. Men jeg købte blandt andet dette fine ur som netop er landet i Søstrene Grene til 118,- og derudover købte jeg også to tæpper i vævet med læder. Skal lige have Rasmus til at vurdere, hvilket af dem det skal være, medmindre han synes de er afskyelige begge to ;-). Hermed er tippet givet videre!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

20 kommentarer

  1. Haha kender godt det med, at man kommer hjem med alt andet end det som man egentlig havde i tankerne. Men et ur er jo uundværligt 🙂

    1. Ja, det gør det. Faktisk en smule højt, hvis du spørger mig. Så ikke ideelt at have i et rum, hvor du sover 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *