VIND: Valgfrit produkt fra Moroccanoil

Så er det tid til endnu en konkurrence og en virkelig lækker én af slagsen, hvis du spørger mig ;-). Jeg er selv kæmpe fan af Moroccanoil’s produkter og derfor har billigvoks.dk været så søde at forære et valgfrit produkt til én af mine læsere.

For at deltage skal du gøre følgende:

 • Følge bloggen via bloglovin’ HER
 • Linke i kommentarfeltet til, hvilket produkt du godt kunne tænke dig at vinde. Du kan finde udvalget HER
 • Like billigvoks.dk på facebook HER
Finder en vinder den 6. december. Held og lykke til jer alle 🙂
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

85 kommentarer

 1. Jeg har aldrig prøvet denne lækre maske, så den vil jeg da helt sikkert gerne have fingrene i. Problemet er bare, at jeg ved man ender bare med at blive helt afhængig af deres produkter, for hold nu op, hvor er de gode 🙂

 2. Det er faktisk et svært valg.. Jeg er for længe siden rendt tør for min yndlingsolie (moroccan Oil light) men jeg har også virkelig længe gerne villet have en rundbørste. Og jeg mangler også en kur til mig ret så ødelagte hår… Så hvad skal man dog vælge..?
  Jeg tror jeg satser på olien
  http://www.billigvoks.dk/moroccanoil/moroccanoil_light_olie_treatment_125_ml.-13715.html
  men kun fordi jeg synes den er bedst til mit hår. Jeg har tykt, langt, lyst, uregerligt, krøllet og virkelig smadret hår og,ed light versionen kan jeg smide godt med olie i uden at det tungere håret og får det til at se gult og fedtet ud.
  Og moroccan Oil light er den eneste hårolie jeg kan bruge EFTER jeg har glattet hår uden armet hår begynder at krølle igen af olien.
  Krydser fingrer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *