Pakkekalender til manden + 24 idéer dertil!

Jeg har de sidste 14 dage været i gang med at købe ind og færdiggøre Rasmus’ pakkekalender. Jeg havde først om fremmest lavet en lang liste inden jeg gik i gang, så jeg havde nogle idéer at gå udfra og så købte jeg tingene lidt af gangen, når jeg faldt over noget jeg tænkte der faldt i Rasmus’ smag. Faktisk var det ikke svært for mig at finde gaver til ham. Han er heldigvis ikke så kræsen ;-). For mig var det vigtigt, at det ikke var en omgang skrammel – så fandt mange ting på tilbud. Klistermærkerne med numre på er købt i Søtrene Grene til 7 kr. Uden at røbe for meget, har jeg lavet en liste over 24 ting, som kærestens pakkekalender kunne indeholde.

Gaveidéer:

 1. Strømper
 2. Bokseshorts
 3. Kaffe, te
 4. Oplevelser sammen
 5. Et billede i ramme med et personligt billede
 6. Deodorant
 7. Plakat
 8. Dvd’er
 9. Cd’er
 10. Biograftur
 11. Slik
 12. Skrabelod
 13. Kalender
 14. Bøger
 15. Hat
 16. Vanter
 17. Iphone cover
 18. Keyhanger til nøgler
 19. Skovtur
 20. Massage
 21. Magasiner
 22. Specialiteter (som kan holde sig uden at stå på køl)
 23. Vin
 24. Styling produkter til håret fx. voks
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

12 kommentarer

  1. Tak for det :-).
   Tja ja :-).
   Fx ting fra søstrene grene (lys, lysestager, nips), neglelak, små gratis parfumer fra Matas, cover til telefon, en omgang aftensmad, shampoo, creme, strømpebukser, hyggestrømper, kalender.
   Håber du kan bruge nogle af de foreslag 🙂

  1. Det “værste” er at pakke dem ind, synes jeg ;-). Synes det er super hyggeligt at gå rundt og finde dem og det var faktisk ikke så svært at komme på idéer som jeg havde troet 🙂

 1. Super idé 🙂 Jeg kunne godt finde på noget lignende, men lige pt. er der for meget at se til med flytning. Og så skal pengene bruges på boligtilbehør 😉

  1. Nej, det kan jeg godt se. Så tror jeg også, at jeg vil foretrække at købe ting til det nye hus. Glæder mig til at se billeder derfra 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *