Moroccanoil favoritter til krøllet hår

| Hårolie her | Curl Creme her |

Det er faktisk ikke mere end en måned siden, at jeg begyndte at bruge Moroccanoil olien til mit hår. Fik en lille tester hos min frisør og har elsket olien lige siden. Efter jeg har fået meget lysere hår synes det også noget mere slidt i spidserne, selvom jeg får klippet hår noget oftere end hidtil. Olien er med til at få de slidte spidser til at sunde ud og efterlader håret super blødt. Krølle cremen er perfekt til dig med fald/krøl i håret. Fordel en lille klat i hænderne og fordel det i håndklæde vådt hår og lad det lufttørre eller brug en føntørrer med diffuser.

// Produkterne er modtaget som gave fra Billigvoks.dk //

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

14 kommentarer

  1. Hmmnnn, det kunne da godt være, jeg skulle overveje at springe på det!
    Jeg bruger kokosolie i mine spidser – dog ikke så tit, for jeg er bange for, at det fedter for meget… Har du mon erfaring med kokosolien? Og er din erfaring, at Maroccan er bedre? (også selvom du har fået dem som gave/er blevet lidt betalt for det) 😉

    Kh. Katrine

    1. Nej, det har jeg desværre ikke. Mit hår fedter nemt, så jeg har ikke kastet mig ud i det nu, selvom det er godt for håret og billigt.

      Jeg har prøvet mange olier og min favorit er den fra moroccanoil, da den ikke fedter mit hår som mange andre. Dog er den lidt dyr, men den holder længe, da du ikke skal bruge ret meget af gangen. Håber det hjalp lidt med dine spørgsmål 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *