Juleønsker 2015; Smykker

| Halskæde Line&Jo | Tørklæde Becksöndergaard | Stjernetegn Pernille Corydon | Armbånd Maanesten | Ørering Stine A | Armbånd BeChristensen |

Jeg har valgt at dele mine ønskesedler op i kategorier her på bloggen. Jeg har allerede vist jer et indlæg med ønsker til boligen, og nu er vi kommet til ønskesedlen med smykker. Jeg har skrevet en del smykker på min ønskeliste til jul, heriblandt Line&Jo og Carré som er blandt mine favorit mærker. Når man som jeg går med smykker stort set dagligt, så kan man aldrig få for mange smykker – der skal være noget at vælge imellem ;-). Alle smykkerne ovenfor forhandles på webshoppen pi-cph.dk som har et hav af smykker fra danske designere. Jeg har givet udtryk for det før, og de danske designere er og bliver mine foretrukkende indenfor smykke designs. Udover smukke forhandler de også det danske mærke Becksöndergaard som blandt andet laver tasker og tørklæder. Du kan se hele udvalget her af tasker, tørklæder mm. Har et godt øje til Becksöndergaard uld/silke tørklæde, som også er vist på collagen ovenfor. Tænker, at det kunne være perfekt til de kolde dage vi går i møde og til foråret med en læderjakke til.

Har du nogle smykke ønsker på ønskeliste til jul?

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

8 kommentarer

  1. Jeg er så kræsen når det kommer til smykker. Synes dog at Carré laver nogle utrolig fine nogle – nogle som jeg godt kunne ønske mig. Men ingen smykker står på ønskelisten pt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *