Juleønsker 2015; Boligen

| Sengetøj Kongens Sløjd | Plaid Ferm Living | Pude Louise Roe | Duftpinde Serax | Skærebræt Raumgestalt | Kaffesirup Nicolas Vahé | Salt & Peber Sæt Menu |

Jeg har altid mange sager på min ønskeseddel og denne gang er der en del til boligen, og tingene på collagen er alle sammen fundet på webshoppen Cahetu. Jeg vil gerne, at der skal ske lidt nyt i lejligheden og nogle af mine ting trænger til en udskiftning. Da jeg har købt ny sofa, skal der også en ny plaid og pude til som passer til farverne. Havde før en karrygul HAY pude, men den er solgt og der skal nye til – meget gerne i lyse og jordnære farver. Sengetøj mangler jeg som sådan ikke, men er faldet for det smukke sæt fra Kongens Sløjd som også laver samme sæt i junior størrelse. OG så har jeg lært at drikke kaffe – say what? Det tog faktisk ikke ret lang tid og kan faktisk godt lide det, haha ;-). Så derfor har jeg sat kaffesirupen fra Nicolas Vahé på ønskelisten også. Jeg elsker Nicolas Vahé produkterne – ikke nok med, at de er lækre, så er de også super flotte til at have stående fremme. Webshoppen har mange fristelser til boligen. Jeg er i hvert fald solgt og kunne købe mig fattig derinde. De har boligartikler, der falder lige i min smag.

Er der nogle af tingene, der er på din ønskeseddel til jul?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

10 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *