Franske lækkerier til dit ansigt

Franskmændene kan altså det der med at lave lækre hudprodukter og det er helt sikkert også, hvad der er kendetegnet for disse fra Embryolisse. Sættet som er et lille rejsesæt består af en tonic og en dagcreme som kan bruges som creme i al sin almindelighed og som en basse inden du lægger din make-up, så den bliver så ensartet som mulig. Tonicen er nænsom mod huden og fjerner al makeup, også den vandfaste.

Sættet er rigtig godt, hvis du som jeg, har meget sart hud. Jeg tåler ikke hudprodukter til ansigtet med parfume i, så derfor er sættet super ideelt for mig. Jeg går sjældent med make up hver dag, men derfor er det vigtigt at få renset huden igennem alligevel. Noget jeg har haft en dårlig vane med at lade være med, hvilket min hud led voldsomt under. Derfor er jeg blevet bedre til at gøre det hver dag og min dårlige vane med at sove med make up er heller ikke eksisterende mere.

// modtaget til test fra billigvoks.dk //

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

8 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *