Dagens #138

| Skjorte H&M | Pullover Just Female | Støvler Pieces | Taske H&M | Ringe Carré, Pernille Corydon |

Puha, hvor der bare ved at være møg koldt! Derfor pakkede jeg mig ind i min nye tykke strik fra Just Female som jeg købte for et par uger siden. Den er perfekt her til efteråret og vinteren til både bukser og nederdel eller som pullover til en skjorte som jeg har gjort. Har egentlig opdateret mig gevaldigt på strikkefronten i år og glæder mig til pakke mig ind og style dem på forskellige måder.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

20 kommentarer

    1. Den er så dejlig blød og varm at have på :). Ja, det er helt vildt! Men vi nærmer os selvfølgelig også snart december måned 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *