Dagens #137

| Jakke H&M Trend | Kjole Vila | Støvler Pavement | Ur DW | Halskæde Jane Kønig |

Forrige fredags var Rasmus og jeg på Læsø, hvor dagens outfit blev foreviget på Vesterø’s smukke strand. Jeg havde givet ham et gavekort til Læsø kur (som virkelig kan anbefales!). Det var en dejlig tur som startede voldsomt tidligt om morgenen og endte på Bistro V i Hjørring. Jeg var iført mig sort/hvid. Faktisk en kombination jeg ikke er særlig begejstret for. Jeg går ALDRIG udelukkende i sort – synes ganske enkelt, at det er en tand for kedeligt. Men sådan en dag i afslappende tøj,  uden make up og manden i den anden arm er altså dejlige :-).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

22 kommentarer

  1. Det lyder bare så hyggeligt 🙂
    Jeg går også sjældent i kun sort, men sort og hvid synes jeg godt kan gå og så er din frakke virkelig fin 🙂

    1. Tak for det – det var også super rart at have på :D.
      Det var det virkelig også, ja det er ikke dårligt 😉

  2. Jeg synes bestemt heller ikke, at du ser kedelig ud. Kombinationen med den hvide jakke og gråbrune støvler bryder det hele lidt, på sådan en fin måde. Og så gør de smukke omgivelser med stranden da heller ikke noget 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *