5 ting, der sætter min tålmodighed på prøve

  • Uopdragende børn og deres forældre: Det kan godt være, at jeg er pædagog. Men ork, det kan pisse mig af, når forældre kommer ind i en butik eller supermarked med deres uopdragende børn, der råber/skriger, kaster med tingene og kører deres små vogne ind i andre! Jeg ved godt, at du er træt og har været på arbejde hele dagen, men det har vi andre faktisk også!
  • Lange køer og indpakning: Nu rammer vi snart jul, den værste af slagsen, når det kommer til indpakning. Du køber 4 pakker og vil gerne have pakket dem ind alle sammen. Vi står 15 i kø. Jeg køber det bare en anden dag.
  • Folk, der fylder hele fortorvet og generelt går langsomt: Flyt dig! Og please lad vær’ med at stop op midt i det hele, fordi du lige fik en besked og skulle læse den på din telefon – midt i det hele!
  • Det danske vejr & blæst: Ikke bare sådan lidt vind. Sådan en vind, så man (jeg) har lyst til at lave en vaskeægte Bjarne Riis og smide cyklen ud til højre og skrige højt! Jeg er ligeglad med regn, men når det blæser bander og svovler, når jeg kører på min cykel.
  • Tøj, der krøller: Der burde nogle gange stå på tøjet om det krøller fuldstændig tosset, når bare du sætter dig ned! Det er ikke altid til at mærke på materialet om det gør eller ej. Og største dilemma er, at jeg intet strygejern ejer!

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

14 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *