4 julemarkeder i Nordjylland

Jeg elsker jul! Og synes det er vildt hyggeligt at gå på diverse markeder, spise brændte mandler og opleve stemningen. Jeg har samlet de markeder, der er i løbet af julen her i Aalborg og omegn. Vi er så heldige, at der ligger mange herregårde og slotte i Nordjylland. Desværre koster det at komme ind på disse, men det er hele oplevelsen værd.

  1. Gammeltorv; Altid en klassiker, hvis du bor i Aalborg. Hyggelige stande med lidt lækkert til ganen, hjemmelavede ting og det kæmpe pariserhjul på smukke gammeltorv i hjertet af Aalborg. (20. november – 23. december)
  2. Juleweekend på Børglum Kloster; Dette julemarked skal jeg på i år! Har hørt så godt om det og så er Børglum kloster bare vildt hyggeligt. Det koster dog 100,- at komme ind og er sikkert proppet med mennesker. (20.-22. november og 27.-29. november)
  3. Julemarked i Hals; Dette marked har jeg aldrig været på, men det lyder super hyggeligt. Der vil blive solgt juletræer, dekorationer, æbleskiver og meget mere (28. november)
  4. Jul på Voergaard Slot; Sidst jeg var på Voergaard slot var jeg barn og kan som sådan ikke rigtig huske det, så det må være på tide, at jeg tager et smut derop igen. Dette marked koster også, i denne omgang 110,- (4.-6. december)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

10 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *