VIND; Jane Kønig V-ring

Denne konkurrence har jeg glædet mig til at dele med jer. Nu har en heldig læser af bloggen, mulighed for at vinde en V-ring med perle fra Jane Kønig i valgfri farve. Jeg er selv ret glad for min og den kan styles på mange forskellige måder.

For at deltage skal du gøre følgende:

 • Følge bloggen via bloglovin’ HER
 • Like indlægget på “save” knappen
 • Skrive en kommentar i kommentarfeltet, hvor du fortæller kort om dig selv 🙂
Finder en vinder den 25. oktober. Held og lykke til jer alle 🙂
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

105 kommentarer

 1. Kort om mig selv, sådan noget er altid svært!

  Basic facts: Jeg hedder Caroline, er 21 år, tilflytter til Århus, læser psykologi.
  Mere personligt: Jeg elsker naturen, er genert og føler mig først rigtigt som “mig” når jeg er sammen med folk jeg er tilpas med. Jeg vil gerne være forfatter, men skriverierne er på et minimum nu pga. studiet. Jeg blogger og laver videoer, og føler det er et sted jeg kan være helt mig. Jeg elsker det overnaturlige, mytiske og mystiske, og tror på mange ting, som mange andre har svært ved at forholde sig til (energi i mennesker, auraer, chakraer, osv.) 🙂

 2. Ej, hvor har du mange lækre konkurrencer kørende for tiden. Jeg er fan og prøver lykken igen! Jeg kan fortælle om mig selv, at jeg elsker søndage som disse med en frisk kop kaffe og hygge blog-læsning. Jeg har absolut ingen planer i dag og det nyder jeg i fulde drag 😀

 3. (er ikke sikker på jeg har liket rigtigt… Tror ikke min like knap virker, men jeg har forsøgt og håber jeg må deltage alligevel)
  Hej, jeg hedder Maria Møller, jeger 17 år og har fulgt med på din blog rigtigt længe! Jeg går i 2.g og er fra Odense. Og så er jeg rigtigt glad for smykker :-))) Hint hint**
  Knus Maria 🙂

 4. Jeg hedder Sofie og jeg er 24 år. Jeg bor på Frederiksberg med min kæreste og så læser jeg til lærer 🙂

 5. Jeg er 19 år og er i gang med mit første sabbatår, hvor jeg netop er startet som pige i huset – krævende og udfordrende, men helt ualmindeligt lærerigt og uden tvivl det hele værd i sidste ende. Jeg er meget nysgerrig, og kan godt lide at eksperimentere med mad, kunst, musik og så meget andet, men med tøj og smykker kan jeg godt lide det simpelt og klassisk med fine detaljer. Den fine v-ring med perlen vil passe så fint i min smykkesamling – den er enkel, men samtidig også iøjnefaldende uden at være for prangende. Helt klart et tidsløst smykke, som man vil kunne bruge sammen med stort set alt! 🙂

 6. Åhhh – Den vil passe perfekt ind i min Jane Kønig samling og den stod faktisk også på ønskelisten, da jeg havde fødselsdag for et par uger siden 🙂

  Den vil desuden være et tiltrængt plaster på såret – Jeg er 27 år og studerende men i øjeblikket sygemeldt grundet slem opkast og kvalme som følge af en graviditet! Den ville gøre den hårde ventetid lidt smukkere og opveje for mine grå sweatpants, som jeg er iført næsten hver dag 🙂

 7. Smuk ring 🙂 jeg er Jela, 33 år, mor til to. Elsker smukt dims og ditto mode, og er kommet ind på din blog, fordi jeg synes du laver nogle dejlige outfitbilleder; meget inspirerende 🙂
  Kh Jela

 8. Hej Katrine,

  Jeg er din skøre navnesøster, som engang boede i Ålleren og nød at tage billeder langs kysten omkring Lindholm og på den fine havnefront. Jeg bloggede dengang på “A Photographic Fairytale”, men tabte pusten, da jeg flyttede til Aarhus og kom i gang med voksenlivet. Jeg elsker dog stadig at fotografere og gemmer mine glimt på Instagram :-). Derudover elsker jeg at rejse og henter inspiration i de mange sanseindtryk, man får med på vejen… Og så holder jeg meget af jævnligt at få et par glimt af det nordjyske gennem din fine blog. Hav en rigtig dejlig søndag.

  Kh Katrine

 9. Sikke en herlig konkurrence 😉
  Lidt blandet omkring mg selv:
  Jeg har snart fødselsdag, hvor jeg fylder 28 😉 Er uddannet pædagog, men er gang med mere uddannelse på nuværende tidspunkt, elsker smukke tasker (og til tider dyre) og så er jeg vild med at blogge.

 10. Wauw den er fin 🙂

  Hmm, lidt om mig selv (?) – Jeg er 28 år, bor i Kolding sammen med min kæreste og vores hund, Molly, blev færdig uddannet i februar og læser en del blogs i min fritid 🙂

 11. Jeg er 23 år, har valgt at tage en sabbat år, hvor jeg arbejder og genoptræner, så min ryg er fit for fight til næste år (: Jeg elsker at være kreativ, hækler en del, men elsker også en god bog (:

 12. Jeg er lige fyldt 25, født og opvokset i Aarhus, haft to sabbatår der blev brugt på arbejde, rejser til bl.a. Australien, New Zealand og Kina og højskole. Nu er jeg lige startet på kandidaten af medicin og lever det søde SU-liv – så en smuk ring ville da pynte lidt på hverdagen 🙂

 13. Dejlig konkurrence 🙂

  Jeg er 22 år gammel, bosat i Århus med min kæreste på 7. år, og så læser jeg Religionsvidenskab og Samfundsfag på uni. Min guilty pleasures er romkugler, Harry Potter og 3x Beliggenhed på Tv2!

 14. Jeg hedder Didde og er 25 år. Jeg kan godt lide vin, bruger str. 40 i sko også ELSKER jeg smykker fra Jane Kønig

 15. jeg hedder maibritt og jeg er 23 og bor i Kolding. Til daglig læser jeg Bibliotekskundskab og videnskommunikation på SDU i Kolding. Drømmen er med tiden at blive bibliotekar på et folkebibliotek.Jeg bor sammen med min kæreste i vores dejlige lejlighed. Jeg elsker neglelak, Ben&Jerrys og tøj. Og ja blogs, ik? 😀

 16. Kort om mig selv: Hmmm, – svært…men: Mit navn er Dorte, – er 61 år gammel, elsker naturen og at bo tæt ved vandet. Læser en masse bøger, – også på lyd. Cykler og går lange ture med en skøn hund (som jeg er så heldig at låne). Kan godt lide at have det rent og ordentligt omkring mig, – da der tit er kaos i mit indre. Så har jeg styr på tingene har jeg det bedst 🙂

 17. Uh den er så flot 😀
  Jeg er 23 år, og er lige startet på min kandidat i sociologi – Jeg elsker weekendmorgener og håndbold, og jeg hader oliven 😉

 18. Jeg hedder Astrid, og jeg er 15 år gammel. Jeg er lige begyndt i 9. klasse – sidste år i folkeskolen. Jeg elsker at cykle ture og lytte til musik. 🙂

 19. lige blevet 30 år, mor til to dejlige børn på hhv. 3 år og 10 mdr. Begyndte på arbejde igen den. 1.10 efter endt barsel (min sidste barsel ever!). Bor i hus med mine børn og min kæreste gennem 13 år. Huset fik vi bygget for 4 år siden.

 20. Jeg hedder Karina og er 35 år, er gift på 7. år med Dennis som jeg har to dejlige børn med 🙂
  Har været ved det samme firma i 13 år nu og elsker det stadig 🙂
  ELSKER at shoppe og at indrette.
  Har mistet både min elskede mor og mormor inden for det sidste år.
  Elsker og feste med masser af alkohold men hader tømmermænd!

 21. Jeg hedder Anne-Marie, er ramt af sygdom efter et flåtbid. Kan godt lide at lave søde sager og bage, når jeg har overskuddet til det. Ville ønske det sygdomsskidt bare kunne gå væk, så jeg kan få mit liv tilbage.

 22. Jeg er 35 år og under uddannelse – Mor til tre skønne børn i alderen 14, 5 og 4 år. Bor sammen med min kæreste på 6. år. Jeg elsker at læse og nyder, når jeg kan tilsnige mig til at læse lidt i en bog med en kop rygende varm kaffe i hånden.Jeg har et godt sovehjerte og kan sove fra det meste 🙂

 23. Jeg hedder Tina, er 24 år, bor i Aarhus og læser Medievidenskab på 7. Semester på Aarhus Universitet 🙂

 24. Lidt om mig, jeg hedder Pia er 31 år, er gift med verdens dejligste mand, og sammen har vi to skønne piger. I min hverdag omgiver jeg mig også med masser af unger i mit job som pædagog i en børnehave. Jeg er en god blanding af et stort legebarn og lidt for meget overbliksvoksen, heldigvis er min mand spontan, når jeg bliver alt for strukturet

 25. Maria,38,mor/bonusmor til 4 drenge,blomsterbinder/salgsassistent,elsker natur og at bage kage,bor på bornholm sammen med manden i mit liv.

 26. Jeg hedder Emma, og jeg er 22 år gammel og studerer i Aalborg (som tilflytter, kommer nemlig fra Sønderjylland), hvor jeg bor med min kæreste 🙂

 27. Jeg er en 20 årig pige, ægte Aalborgenser, der har sabbatår arbejdende på café i midtbyen. Livsglad, modig, rejselysten og overordnet set bund lykkelig det meste af tiden. Mine interesser inkluderer sundhed, mindfullness, sociale relationer, musik og kunst (OG MAD)

 28. super skøn ring! 🙂
  Mig: 31 og dermed stadig ung;) glad, mor, elsker blog læsning og serier og hader rengøring og tøjvask:)

 29. Jeg hedder Maja, jeg arbejder som lærer på en folkeskole og jeg elsker mit job selvom det til tider er hårdt. Jeg elsker også lækkert design, og det må man sige at Jane K leverer! Ringen er jeg super vild med, og håber den en dag bliver min.
  God søndag aften 🙂

 30. Har kigget på den ring i flere år!! Vil så gerne have fingrene i den, men har aldrig taget mig sammen til endelig at købe den….
  Mit navn er Emilie, jeg er 17 år (snart 18), og jeg går i 3.g 🙂

 31. Wauw lækker giveaway!
  Jamen jeg er 26 år, modeelsker, mor til en lille krudt ugle på 1,5år, gift med, hvad jeg synes er verdens dejligste mand, lærerstuderende og ikke mindst kæmpe Jane Kønig fan!<3

 32. Jeg hedder Anette og elsker livet, at gå ture ved vandet med min familie.
  Jeg holder af smukke ting, og mad og drikke der gør mig glad. Jeg vil gerne gøre noget godt for andre.

 33. Jeg er 35 år, mor til to piger og vel gift på 6. år Et nyligt skiftet job fra det private til det kommunale og jeg eeelsker det 🙂

 34. Først og fremmest en super fin blog 🙂 Det skal du have ros for.

  Så er der lidt om mig selv. Jeg hedder Dina og er halv englænder og halv dansker. Er 22 år og er næsten lige vendt hjem fra 2 år på farten (har været på jordomrejse). Flytter snart til London, hvor jeg skal læse Marketing og Communication – glæder mig vildt meget. Det ville være en super sød minde at have en ring fra Danmark, når jeg skal tilbringe de næste mange år i London ( kommer selvfølgelig til at savne Danmark i den periode jeg er væk)

 35. Nøj, den vil jeg så gerne vinde. Vinder jeg den ikke, må jeg ønske mig den i julegave. Jeg er 29 år, oprindeligt fra Aalborg, bor nu i Horsens med min mand og vores søn på 2 år. Jeg er uddannet gymnasielærer og elsker det! Men jeg er også vild med mode og lækre ting (er de fleste kvinder ikke det?), og så er blogs min guilty pleasure 🙂

 36. Hvor er den bare flot!
  Jeg er 23 år, læser kandidat i medievidenskab i Århus, elsker chokolade og sjov med mine veninder. 🙂

 37. Vild med alt der har med fashion at gøre 🙂 elsker at teste nye produkter, både makeup og hudpleje. Jeg arbejder med web-design til daglig. Tak for en fantastisk blog som altid 🙂

 38. Jeg hedder Kathrine, er 19 år, er igang med mit 1. sabbatår efter gymnasiet og om 8 dage tager jeg ud og rejser i 3 måneder. 🙂

 39. Jeg hedder Louise – jeg er snart 22 år, og jeg bor sammen med min kæreste gennem snart 5 år. Om 3 måneder er jeg færdig med min uddannelse, og jeg forsøger ikke at panikke over, hvad fremtiden bringer.
  Inderst inde ville jeg ønske, at jeg kunne få et job på 30-32 timer. Det ville være perfekt. Jeg øver mig hver dag i at blive mere positiv og glad – og jeg bliver heldigvis bedre hele tiden!

 40. Jeg hedder Mille, er 23 år og bor i Aalborg. Jeg læser kandidaten i læring og forandringsprocesser og så arbejder jeg i Musikkens Hus et par gange i måneden 🙂

 41. Mit navn er Nicole. Jeg er 19 år gammel og bor i Aalborg. Jeg er lige blevet student og har nu et fuldtidsarbejde, med målet om at komme ud at rejse og opleve en masse ting!

 42. 42 år , single og mor til min dejlige søn på 19 elsker at gå ture med min hund og lave havearbejde samt læse en god bog

 43. Jeg hedder Pernille, fylder 24 år imorgen, bor i Randers og læser Medievidenskab på 7. Semester på Aarhus Universitet 🙂

 44. Jeg hedder Julie, er 24 år og netop startet på kandidatuddannelsen i turisme. Jeg bor i Aarhus, men pendler til Aalborg, hvor jeg læser.
  Dette efterlader ikke mange ekstra penge på kontoen om måneden, så derfor kunne lidt luksus som en så smuk ring fra Jane Kønig virkelig forsøde SU-tilværelsen 🙂

 45. Yvonne og jeg er 52 år.mor til to store tøser.og en bette hund.
  Elsker alt der har med bagning at gøre,elsker at forkæle alle omkring mig med nyt og spændende bagværk, al vores fritid bruger vi på landevejen på vores Gold Wing med sidevogn..her sidder mutti,kører gerne til Norge, men skønne Danmark er nu skøn 😉

 46. Smuk ring!

  Jeg hedder Signe Lykke og er igang med at skrive mit speciale om strategi og ledelse og derfor bruger jeg meget tid foran computeren også meget tid foran computeren på overspringshandlinger – derfor havner jeg tit her 😉

  Jeg er lige flyttet sammen med min dejlige kæreste og vi går nu og drømmer om at få en hund- så her går det godt.

 47. Tilflytter fra Færøerne, fået taget en uddannelse og fundet mit livs kærlighed i Odense 🙂
  (P.S. ELSKER smykker og chokolade)

 48. Som set hedder jeg Ditte 🙂
  jeg er 21 år, kommer for Silkeborg og vældig smykkeglad. Jeg er især vældig glad for guld(guldbelagte) smykker, som er det der dominere i min smykkesamling.

 49. gift og har 4 dejlige børn – 2 rottweiler – køre mc sammen med manden og hækler alt muligt i fritiden – elsker mode – følge bloggerne – elsker mine Tattoveringer <3
  samt at træne hver dag gør mig glad <3

 50. <3 <3 <3 virkelig den smukkeste gave & tanke <3 <3 <3 Hej jeg hedder Karina og er 43 år , jeg er alene mor , jeg har været alene med mine 2 skønne drenge i 16 år , og jeg har 2 store hanhunde som jeg bruger meget af min tid på , det var lidt om mig . jeg ønsker mig af hele mit hjerte denne skønne ring , den er virkelig smuk og feminin . kæmpe knus & tanker herfra RIBE <3 <3 <3 jeg krydser alt hvad der krydses kan & håber virkeligt inderligt heldet også snart kan ramme mig <3 <3 <3

 51. jeg er 54 år og elsker mode går meget op i at gøre noget ud af mig selv og ellers nyder jeg livet sammen med mine 3 børn og 5 børnebørn som er guldet i mit liv

 52. Hejsa!Jeg går i 2.g og jeg har fagene engelsk og spansk. Jeg elsker at rejse og opleve nye kulturer. Min drøm er at blive jordemor og rejse med læger uden grænser til u-landene. Jeg holder af naturen, stilhed og farver. Mit livs motto er: ”Happiness can be found even in the darkest of times. If one only remembers to turn on the light.”

 53. Jeg hedder Jeanne. Er 29 år, mor til 3 i aldrene 4, 6 og 11. Og er forlovet med en fantastisk mand 🙂

 54. Jeg hedder Nina,
  Jeg arbejder som stylist og elsker at tage billeder og har en uddannelse inden for FOTO. Jeg laver tit
  Stillbilleder, ville elske og gå og skyde billeder af denne skønhed!

 55. 42, lige om lidt. Bor i København – uddannet bibliotekar, men arbejder som lærer. Læser til lærer. Mor til en lækker 13-årig dreng. Læser meget, og har for mange spanske støvler (siger andre), og måske en taske eller to for meget.
  Optimist.

  Miatilda A // Aimlovelive@gmail.com

 56. Jeg er 49 år og jeg lever sammen med min kæreste gennem 32 år
  Vi er så heldige at have fået 3 dejlige børn sammen.
  De har alle sammen autisme spektret diagnoser, så vores familieliv har aldrig været kedeligt
  Jeg er desværre blevet førtidspensionist pga en muskel og led sygdom og 3 forskellige former for gigt, derudover blev jeg kørt ned af en cyklist og jeg fik nogle grimme brusk skader i knæ og hofte, og derfor har jeg fået en kunstig hofte og et kunstigt knæ.
  Pga noget medicin, så har jeg desværre taget nogle ekstra kilo på og dem har jeg erklæret krig imod

 57. Super lækker konkurrence! Lidt om mig: Jeg hedder Simone, er 20 år og blev student her i sommers. Nu er jeg begyndt på mit sabbatår, hvor jeg febrilsk forsøger at finde ud af, hvad jeg skal lave resten af mit liv! Jeg elsker alt der indeholder chokolade og er kendt for at kunne spise is året rundt og til hver en tid:-) Derudover elsker jeg at læse blogs/bøger og at slappe af med et (eller mange) afsnit af en af mine yndlingsserier. Det var lidt om mig, jeg krydser fingre:-)

 58. Jeg hedder Rose og elsker mode, make-up og skønhed!! Derfor ville jeg jo også elske at få fingrene i sådan en lækker Jane Kønig ring!! Jeg kan også godt lide sport og elsker at tilbringe tid med mine veninder 🙂

  Krydse fingre!! God weekend til alle 🙂

 59. Mit navn er Christian – og jeg har været sammen med min kæreste i snart 4 år – og hun fabler altid og denne ring, så googlede dette og fandt denne konkurrence. Så ville jeg give den til hende i gave. Så jeg krydser fingre for en ekstra god gave.

 60. Jeg har aldrig været god til at fatte mig i korthed men jeg må hellere forsøge.

  Hedder Rikke, er 27 år og har boet lige fra Nordsjælland til Vestjylland og nu i Østjylland. Jeg bor nu i hus med min kæreste i en lille by mellem Århus og Randers. Jeg er uddannet finansøkonom men har ikke nået at bruge uddannelsen til noget da jeg de seneste par år har gået sygemeldt med en dum knæskade der bare ikke vil gå i sig selv igen (på trods af alverdens forsøg med indsprøjtninger i knæet, operationer, genoptræning mv). Jeg er som sagt tilflytter til Østjylland og jeg må nok indrømme jeg ikke kender en sjæl ud over min svigerfamilie i byen og grundet knæet er det svært at komme ud og møde nye mennesker (ud over de alt for mange fagpersoner jeg har haft tilknytte – 12 læger i vores daglige lægehus, sygehuspersonale, operationspersonale, fysioterapeuter, kiropraktorer mv). Derfor går stort set alt min tid med at “vinduesshoppe” på nettet, følge blogs, se tv, læse blade, se Netflix mv – super hyggeligt de første 14 dage men efter 2 år må jeg nok indrømme jeg er done med det!
  Jeg kunne fortsætte min indlægget er vist allerede alt andet end kort
  Krydser fingre!
  Kh Rikke

 61. Hvor er den bare fin, den ville jeg elske at vinde! 🙂

  Men jeg hedder Camilla, er 24 år og arbejder til dagligt med kommunikation. Jeg har en nærmest usund stor mængde makeup og skønhedsprodukter, da jeg simpelthen aldrig kan få nok! Derudover er jeg vild med striktrøjer og støvler, da jeg næsten altid fryser. Og så har jeg i øvrigt fulgt din blog med glæde i flere år 😉

 62. Sikke en dejlig konkurrence!
  Jeg er 25 år, oprindelig Aalborgenser men nu bosat i Århus. Denne ring vil varme mit fashion-hjerte, da den desværre er lidt udenfor budget, med 3 års uddannelse tilbage og ikke flere SU-klip!
  Jeg krydser alt hvad jeg har 🙂

 63. Jeg er 26 år og pædagogmedhjælper i en SFO, hvilket jeg er super glad for. Jeg har en grafisk uddannelse, og i min fritid laver jeg grafiske plakater 🙂
  – Og så elsker jeg smykker 😉

 64. Jeg hedder Katrine og er lige nu på barsel med min pige på 6 måneder.
  Hendes storesøster er 8 år og vældig glad for sin lillesøster 🙂

 65. Jeg er (lige blevet) 28 år, mange tror dog jeg er noget ældre, da jeg har 2 børn på hhv. 6 og 4 år 😀
  Jeg arbejder i hjemmeplejen som sosuass. Og spiller spiller håndbold i min fritid 😉

 66. Mit navn er Eigil, og jeg er 19 år gammel. Jeg vil rigtigt gerne forkæle min kæreste med denne smukke ring 🙂

 67. Jeg hedder Louise, og er i gang med mit andet år på gymnasiet, hvor jeg går på en super spændende bioteknologisk linje. I min fritid synger jeg i kor, og tilbringer tid med venner, veninder og familie.

 68. Hej jeg hedder Rosa, jeg er 18 år gammel og dette år har været den vildeste rutchebane i mit liv indtil videre, og nej jeg leder ikke efter medlidenhed, for jeg er sund og “rask” endnu, i hvert fald nogenlunde.
  Tænker at ingen gider at læse mere, så fra nu af vil jeg bare krydse fingre.
  kh

 69. Jeg synes, at min søde kæreste fortjener at blive forkælet godt og grundigt. Er der altid for mig og ville absolut gå til grunde uden! Det lyder som en kliché… men at ét menneske kan give så megen kærlighed til familie og venner er ikke til at forstå <3

 70. Jeg har boet det meste af mit liv i og nær Aalborg, men rykkede sammen med familen til Aarhus’ opland for 10 år siden. Elsker gode bøger, gode film men mest af alt min familie.

 71. Lige nybagt mormor for første gang 😉 det er stort, bagenørd , al fritid foregår på vores Gold Wing jeg sidder i sidevognen 🙂 og så elsker jeg smykker..især noget med perler .
  Fortsæt dit super gode arbejde med en total skøn blog

 72. 30 år 🙂 Gymnasielærer – mor til 2.. Cand.mag i historie og religionsvidenskab og har nordisk sprog og litteratur som 3. fag.

 73. Sikke et smukt smykke!

  Mit navn er Camilla, jeg er 27 år og fra Aarhus.
  Jeg elsker duften af nyslået græs, solopgange, hunde og chokolade-lakrids 😉

 74. Jeg hedder Tina og er 26 år. Jeg er “desværre” en af de uheldige som er blevet forelsket (og gift) med en udenlandsk mand. Vi har lige, efter 1 år laaaaaaaang ventetid, endelig fået hans opholdstilladelse. Det vil sige, at jeg i det sidste år har kørt med et fuldtids kandidatstudie og 2 jobs, da han ikke har måtte hverken arbejde eller gå i skole!
  Well, pointen er at bugettet ikke ligefrem har været eller er til selvforkælelse 😀

 75. Så fik jeg vist gjort det rigtigt med ’save ting’, følger dig jo allerede…! hihi.

  Jeg hedder Camilla, er 22 år gammel og bor pt i haslev, jeg arbejder med børn til daglig og blevet uddannet i slut 2014, så jeg føler lidt at jeg er blevet ‘rigtig’ voksen nu. Jeg er obsessed med babyer, katte, kaffe og chips med dip, ha ha ha. Nå ja, og serien Modern Family!! mys

 76. Kort om mig selv…: Hmmm, – svært. Rødhåret brillebærende kvinde med et par kilo for meget på sidebenene. Elsker at læse bøger, – gå lange ture langs vandet, – og nyder livet og efterårsfarverne i fulde drag. Håber på noget smukt til at pryde min datters finger 😉 <3

 77. Årh, den vil jeg elske at vinde i roseguld! 🙂

  Lidt om mig selv; Instagram-freak, som er født og opvokset i Nordjylland- du var en af de første bloggere jeg begyndte at følge, da jeg flyttede til Ålleren, faktisk. Nu er jeg flyttet videre til Aarhus, hvor jeg er ved at færdiggøre min BA i kommunikation! Krydser kronisk fingre for at vinde konkurrencer (hvilket jeg aldrig gør), så håber at denne kan være min første! 🙂

 78. Jeg er 33 og bor i København. Jeg elsker kaffe, 80´er-musik, at danse og at gå lange ture, gerne med godt selskab og en tag-med-kaffe. Elsker accessories generelt – og især smykker! Så krydser fingre for denne fine ring kan sidde på min hånd 🙂

 79. Mit navn er Rebecca Stepanovna. Jeg er 16, og går i 1.G på HHX. Jeg bor på Bornhom aka. Solskinsøen 🙂 Jeg er ukrainsk/dansk, instagram-addicted, vild med lange sommernætter med måneskin, lykkelig over coffee-to-go konceptet eksisterer, optimistisk og stadig 5 år mentalt når det kommer til Mickeys Juleshow -og andre af Disneys julefilm selvfølgelig, haha. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *