VIND; 5 velplejende produkter fra L´oréal

Nu har en heldig læser af bloggen mulighed for at vinde ovenstående produkter fra Lóréal. Jeg er selv kæmpe fan af dem og du kan læse min anmeldelse lige her. Så hvis du har lyst til at vinde sådan en omgang, så læs med nedenfor, hvordan du gør.

For at deltage skal du gøre følgende:

 • Følge bloggen via bloglovin’ HER
 • Skrive en kommentar i kommentarfeltet
Finder en vinder d. 1. november. Held og lykke til jer alle 🙂
Vinderen af Jane Kønig ringen blev; Didde. Tillykke til dig – får sendt en mail af sted i din retning.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

80 kommentarer

 1. NEJ, en dejlig giveaway! Det lød som nogle vildt lækre produkter ifølge anmeldelsen, så det ville jeg helt sikkert elske at eje :)!

 2. Nutrigold dagcremen var en favorit for min hud sidste vinter, og lever de andre produkter op til den standard ville jeg elske at modtage sådan en omgang. Så jeg krydser fingre!

 3. Feed giveaway! Jeg har (kun) prøvet olien og er heeelt vild med den – det kunne være fantastisk med hele serien til efterårs-forkælelse af huden!
  PS: Er det kun mig der ikke kan finde linket til anmeldelsen (altså, har læst den, men kan bare ikke finde linket i dette indlægs tekst..)?

 4. Håber heldet er med mig! Har virkelig fået lyst til at prøve disse produkter efter at have læst anmeldelserne.

 5. Genial konkurrence, gad virkelig godt prøve produkterne og især micellar cleansing water. Tak for lækker konkurrence (og spændende anmeldelse af produkterne!)
  Krydser fingre

 6. Uha vil da rigtig gerne vinde det, det er jo altid skønt at få hudplejeprodukter, især hvis man har en træt hud, der mangler fugt og pleje. Krydser fingre herfra.

 7. Sikke en lækker konkurrence 🙂
  Det kunne min hud godt bruge i den kommende vinterkulde 🙂
  Mvh. Pernille

 8. Vildt lækker konkurrence. Endnu mere lækkert er det, at den vil kunne deles med min søde svigermor, hvis jeg vinder 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *