Spar penge på New Balance

| Sort langærmet jakke her | Sorte sko her | Pink trængningstop her | Lilla træningsjakke her | Sorte sko her | Træningsbukser her |

Hvis du står og mangler lækkert træningstøj her til efteråret og den kommende vinter, så kan jeg meddele, at Designersandfriends har gode besparelser lige nu og en uge frem på New Balance træningstøj til kvinder. Jeg mangler en tyk træningsjakke her til efteråret, når jeg skal have genoptaget min løbetræning. En god åndbar jakke er derfor et musthave på mine løbeture, så jeg kan holde mig varm, når temperaturerne falder yderligere. Udover en træningsjakke, mangler jeg også et par nye løbesko. Jeg er platfodet, så det er alfa og omega, at jeg får taget en løbetest før jeg køber mine løbesko, hvilket jeg egentlig vil anbefale alle uanset “fodtype” får gjort. Skoene fra New Balance er jeg altså ret vild med – det er unisex, så passer både til kvinder og mænd.

// I samarbejde med DesignersandFriends //

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

4 kommentarer

  1. Arh!!! Det er ren lokkelse – alt mit løbetøj er fra New Balance. Elsker det mærke og vælger det bevidst.
    Mangler faktisk selv en løbejakke og nye løbesko – så skal da helt sikker ind og kigge på hvad de har – tak for tip 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *