Nye smykker til samlingen

| Carré Ring her | Stine A Ørering her |

Det er ikke dårligt at få tidlige julegaver og det er hvad jeg har fået af webshoppen Chanti som forhandler smykker i alle afskygninger. Carré og Stine A er nogle af mine ynglings smykkedesignere og er vild med mine to nye smykker som falder godt ind i min smykkesamling. Jeg elsker ringen med det feminine look og øreringen med det mere rå look som jeg ville bruge sammen med mine andre øreringe fra Stine A og Line&jo. Faktisk har Chanti et kæmpe udvalg af ringe og øreringe til enhver smag og et hav af forskellige designere – primært de danske, hvilket jeg er kæmpe fan af!

Så hvis du allerede (som jeg) er ved at lave din ønskeseddel til jul og mangler lidt idéer, så synes jeg du skal tjekke Chanti’s webshop ud og se deres store udvalg af lækre smykker i forskellige prisklasser.

// Smykker modtaget af Chanti //

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

10 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *