MK Olie & Aroniajuice – velvære indefra

Vi gør meget ud af vores ydre og nogle gange glemmer vi det indre, men dette er ligeså vigtigt for, at vi kan have det godt med os selv. De sidste 3 uger har jeg taget et shot bestående af MK Olie og Aroniajuice i ét (en spiseske af hver). Jeg lavede en friskpresset juice til at skylle shot’et ned med – det fungerede rigtig godt for mig! Jeg kan mærke en anden form for energi efter jeg gik i gang med denne omgang og min forbrænding er blevet sat i gang og har indtil videre tabt 1,5 kg. Olien buster immunforsvaret og skulle holde sygdom væk (dog havde jeg erhvervet mig en omgang vild influenza ugen inden jeg gik i gang og den havde svært ved at slippe igen, men jeg kommer efter den efter jeg startede på “shot-kuren”). Juicen er med til udrensning af kroppen og i starten oplevede jeg en del hovedpine og dette skyldes udrensningen og at jeg ikke drak nok vand – så husk det!

MK Olien kan købes her

Aroniajuicen kan købes her

// Modtaget fra billigvoks //

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *