Gå efteråret imøde med L’oréal

Jeg har i en månedstid testet disse fem produkter fra L’oréal og er allerede stor fan af alle fem. Eftersom vi går efteråret og vinteren imøde trænger vores hud til ekstra omsorg og pleje. De nye produkter fra L’oréal er ekstra skånsom mod huden og cremerne indeholder olie som er blevet et musthave i mine ansigtscremer, da den efterlader huden silkeblød og bliver strammet mere op.

  • Cleansing Water; Nogle gange orker jeg ikke at rense mit ansigt med henholdvis make-up fjerner, rensemousse, skintonic og derefter to cremer, så derfor er cleansing water perfekt til de aftner, hvor jeg bare gerne vil have renset huden hurtigt inden jeg skal i seng. Den renser skånsomt ansigt, øjne og læber. Du behøver ikke at “gnide” din mascara af som med andre make-up fjernere. Tag blot en vatrondel og hold den på øjet i 5 sekunder og så kan mascaraen nemt tørres af.
  • Revealing Scrub; Dette er en skrub til ansigtet (kan også sagtens bruges til kroppen). Fjerner mildt de døde hudceller og frisker mat og træt hud op. Jeg renser min hud 2-3 gange om ugen med scrubben og påfører derefter Nutri Gold ansigtsolien. Jeg vågner op med en lækker blød hud.
  • Nutri Gold Ansigtsolie; Den er så lækker! Mere kan jeg vist ikke sige. Jeg elsker virkelig en god ansigtsolie som denne. Efter jeg har prøvet olie til min ansigt, føles det langt mere effektivt end en creme.
  • Nutri Gold Oil-Cream; Jeg skifter lidt imellem denne og ansigtsolien, da min hud godt kan blive fedtet, hvis jeg bruger olien om morgenen efter jeg har renset hud. Denne creme masserer jeg ind i huden. Den trænger hurtigt ind, så make-uppen kan lægges umildbart lige efter påføring.
  • Nutri Gold Cream Mask; Jeg har et hav af masker herhjemme. Desværre er jeg ret dårlig til at få dem brugt. Dog er denne blev testet hver onsdag, hvor jeg har min ugentlig fridag – så gør det det lidt nemmere at huske. Det er oprindelig meningen, at man skal sove med masken på, men jeg har nogle dage taget den på om formiddags og taget den af om eftermiddagen og har efterladt samme resultat.
// Produkterne er modtaget til test //
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

9 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *