Ebay Goodies #23

| Kimono her | Ur her | Ballerina her | Maxikjole her |

Det er hundred år siden, at jeg har lavet et ebay goodies-indlæg. Og det er bestemt ikke fordi, at jeg ikke handler derinde. Har faktisk lige klikket en masse hjem, som jeg nok skal få vist frem snarest. Jeg har ikke klikket nogle af ovenstående hjem endnu, men mon ikke én af dem skal finde min vej?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

10 kommentarer

 1. Hej Katrine
  Jeg elsker dine ebay-indlæg 🙂
  Jeg vil høre, om du har erfaringer med at bestille ure hjem fra ebay?
  Jeg har bestilt 2 stk, i prisklassen 20-50 kr, og ingen af dem virker, selvom jeg har fået skiftet batteri i. Eller dvs. de virker måske lige i starten, men inden der er gået et par mdr., kan jeg slet ikke stole på, at uret passer.
  Har du bestilt et ur før, og har det virket?

  1. Det er jeg glad for at høre, at de kan bruges :-).

   Jeg har bestilt to ure hjem derfra. Det ene gik batteriet død efter 7-8 mdr. og prøvede ikke at skifte det igen. Derefter har jeg haft købt et mere og det virker stadigvæk 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *