Dagens #135

| Jakke H&M Trend | Nederdel TGTBB | Bluse H&M Trend | Cardigan Filippa K | Støvler The Last Conspiracy | Ringe Jane Kønig, Pernille Corydon | Halskæde Jane Kønig |

Så har efteråret for alvor gjort sit indtræf og bladene på træerne har ændret sig til de smukkeste farver. De få grønne træer i Aalborg er at finde i Kildeparken, hvor der er smukt uanset årstid og altid en sikker vinder, når der skal tages outfit billeder. Var iført smørblød lædernederdel og lækker flaskegrøn jakke, som desuden er ny – har brugt den lige siden jeg købte den.

Jeg har forlænget weekend og starter først på arbejde i morgen efter en fantastisk weekend med brunch med søde seminarie piger, trillen med barnevogn, øl på den lokale bodega, besøg hos mine forældre, tapas med Rasmus og en masse gåture i det skønne vejr. Håber også, at I har haft en fantastisk weekend?

Photos taken by: Anne Cathrine Bro

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

31 kommentarer

  1. Det er så fint et outfit og jeg ville kunne hoppe i det selv samme og føler mig rigtig godt tilpas 🙂
    Og hvor lyder det som en dejlig weekend du har haft 🙂

  2. Lækkert outfit! Og jeg har altså forelsket mig hovedkuls i frakken (efter to fejlkøb sidste uge leder jeg stadig efter den perfekte vinterfrakke) – hvordan kan jeg få fat i den? Har ledt og ledt på H&M´s hjemmeside men kan ikke finde den 🙁

    1. Tak for det 🙂

      Jeg har desværre købt den brugt, så tror du skal være heldig at finde den på nettet måske?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *