3 “lifesaver” til neglene

| Gosh Gel Top Coat | Gosh 2in1 Nail Hardener | Gosh Nail & Cuticle Oil |

Mine negle lider meget under, at jeg bruger neglelak stort set hele tiden. Men nogle gange har de brug for en pause og derfor prøver jeg så vidt muligt at pleje mine negle, når jeg ikke har neglelak på. Min klare favorit er negleolien fra Gosh – den er perfekt til tørre negle og ødelagte neglebånd. Jeg dupper en lille smule på hver negl og massere det ind på hele fingerspidsen og lader det sidde, så det kan trænge ind i neglen og huden. Top coaten siger sig selv, den påføres, når neglelakken er tør, for at den holder bedre. Nail hardener er en ven i nød, når neglene er flækkede og ødelagte. Den genopbygger og forstærker neglen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *