3 efterårs strik til under 299,-

| Bik Bok 299,- her | New Look 249,- her | Benetton 279,- her |

Efteråret har for alvor taget fat og de store striks skal findes frem. Faktisk er det ikke dem jeg ejer aller flest af og har tanker om at få tilføjet én i en lys farve som den fra New Look. Faktisk er jeg vild med alle tre på collagen, men nogle gange har ens klædeskab begrænsninger og det har mit lige pt. og håber på at kunne få solgt ud, så der er plads til lidt nyt.

Er du begyndt at berige dit klædeskab med nye lækre striks?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

14 kommentarer

  1. Den blå er lækker!
    Jeg har været på udkig efter den helt perfekte længe. Jeg har hapset den helt perfekte blå fra min mor, men kunne rigtig godt bruge en sort.

      1. Jeg synes, den er en anelse stor i størrelsen, men det er selvfølgelig også en oversize model, som skal sidde løst. Jeg svinger som regel mellem medium og large i overdele, og jeg bestilte en medium, som jeg synes passer mig fint. Har faktisk lige lagt et outfit op på bloggen med den på, hvis du vil se 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *