Three different jackets for fall

| 1. her | 2. her | 3. her |

Så kan vi vist godt så småt pakke sommertøjet væk og sige hej til efteråret og de noget koldere temperature. Egentlig synes jeg, at efteråret er meget hyggeligt. At være indenfor med levende lys, en god film og et tæppe på sofaen, men på den anden side er jeg ved at være godt træt af blæst og regn – men det er vist det, der kendetegner vores lille Danmark. Men på den anden side glæder jeg mig faktisk også til at iklæde mig store stikketrøjer, støvler, store tørklæder og ikke mindst en masse lag på lag. Jeg er selv på jagt efter en efterårs/vinterjakke i lysefarver som dem ovenfor, som alle sammen er fundet på Esprit’s webshop. Er ret forelsket i jakken med frynser, som nok passer bedst til de temperature vi har lige nu og til vinter tænker jeg, at den kan bruges som blazer til jeans eller nederdel og en tyk strik. Den nette pris på 699,- synes jeg også er meget fornuftig – dog har de ikke jakken i Esprit butikken i Aalborg og overvejer derfor at klikke den hjem inde på deres webshop i stedet for, da de har gratis levering og returnering, hvis jakken ikke lige skulle passe. Og hvis du tilmelder dig deres nyhedsbrev, får du 10% ved dit første køb. Det er i hvert fald værd at tage med, hvis du også er blevet fristet.

Har du fundet jakken til efteråret/vinteren, eller har du ikke opgivet sensommeren endnu?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

11 kommentarer

  1. Den i midten er godt nok pæn!!
    Jeg elsker også at være indendøre i efteråret og ja iføre mig dejlig store striktrøjer, ikke at forglemme. Men ja vejret udendøre, kunne jeg også godt være foruden.

    1. Ja, den er vildt pæn!
      Store striks, er det bedste <3. Vejret har egentlig været dejligt heroppe nordpå i dag 😀

  2. Nr. 3 er godt nok fin! Jeg er også så småt begyndt at snuse efter en fin efterårsjakke, men der er simpelthen så mange at vælge imellem :-).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *