Simple Jewelry; Louise Kragh

Vi kvinder har vel altid en svaghed for et eller andet omend det gælder sko, tasker, kjoler, smykker mm. Min svaghed er blandet andet smykker, jovist har jeg også en kæmpe svaghed for jakker og tasker, men med tiden er min største last altså forblevet ved smykkerne. Tjek lige den smukke ring fra Louise Kragh ud – så simpel og så smuk! Lige efter min svag og selvfølgelig i oxideret. Jeg har netop købt en diamant ring i hvidguld, da jeg var på ferie, som passer perfekt til mine oxiderede ringe og de få jeg har i rødguld. Den nye kollektion fra Louise Kragh er så sindssyg smuk og lige min stil, og har allerede skrevet 2-3 ting på ønskelisten til jul. Udover de flotte ringe fra Louise Kragh har be-fashionable et kæmpe udvalg af smykker fra danske designere såsom Jane Kønig, Stine A og Line&jo. Alle sammen ynglings brands i min smykkesamling, som hele tiden udvider sig. Eftersom den udvider sig hele tiden, tror jeg også, at jeg hellere må finde på en ny opbevaring af mine smykker. Nogle, der har nogle gode idéer?

Hvilke svagheder har du? Smykker ligesom jeg, eller noget helt andet?

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

10 kommentarer

  1. Lige præcis de ringe faldt jeg over i lufthavnen i sidste uge. De er så pæne!!
    Jeg må nok tilstå at min svaghed ligger mest til tasker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *