Sig hej til Sofaen Anne!

| Find den her |

Så fik jeg endelig taget mig sammen til at få udskiftet min IKEA sofa. Jeg har haft en i kikkerten fra Sofakompagniet og jeg slog til da de havde Grand Opening special tilbud på sofaen Anne i light grey. De annoncerede på deres facebookside, at de kun havde sat 50 sofaer til salg til den pris, så jeg slog til med det samme, når man nu kunne spare 2000,-. Dog kan jeg se, at der stadigvæk står 10+ i deres lagerstatus. Så hvis du er på udkig efter en ny sofa, kan jeg klart anbefale den!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

24 kommentarer

 1. Hej! Virkelig lækker sofa, den giver virkelig et lækkert udtryk. Jeg spekulerede lige på hvor dit sofabord er fra? Jeg leder nøjagtigt efter noget i den stil 🙂

 2. Den er SÅ fin, den sofa! Jeg så godt tilbuddet, men sprang ikke på det. Hvordan er den at sidde i?! Jeg synes, det er svært at købe en sofa uden at have siddet i den… (siger kvinden, der har købt en seng uden at have prøvet den først) :/ 🙂
  God weekend!
  Kh. Katrine

  1. Jeg synes, at man sidder rigtig godt i den. Den skal lide “siddes” til, men det er den allerede blevet her en uge efter :-). Og så er den også god at ligge på 😉

 3. Wow, hvor ser det bare pænt ud! Superlækker sofa. Og så gør det bare så meget med sådan nogle lyse gulve. Hader mine gullige lakerede gulve, men synes det er lidt uoverskueligt at skulle få dem ordnet :-/

  1. Min lejlighed er lejet, så gider ikke gøre noget ved dem, men er egentlig også okay tilfreds selvom de er helt vildt hakkede og grimme nogle steder.
   Men sofaen den er jeg mægtig glad for 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *