On a rainy day

Eftersom efteråret er godt på vej, betyder det desværre også en del ændringer i det danske vejr (lige at fortrænge den danske “sommer” et øjeblik). Og de regnfulde dage har altså brug for regnjakker i god kvalitet, især når turen på arbejde foregår på cykel for mit vedkommende. Jeg har selv et fuld regnsæt med jakke og bukser, men synes ofte det er besværligt med regnbukser og jakken er oftest for kort til at kunne bruges alene. Så inden jeg drog på Skanderborg festival anskaffede jeg en lang regnjakke fra Rains, som har den perfekte længe og den er ligeledes kraftig i kvaliteten. Rains kan blandet andet købes på NEYEs webshop. Du kan se udvalget af modeller og farver lige her. NEYEs har en blog, hvor de sætter fokus på et dansk brand og jævnligt opdaterer taskemoden. Du kan læse mere om de danske brand Rains lige her. Selvfølgelig er det ikke uforståeligt, at der bliver lavet flere og flere lækre regnjakker på det danske marked, da vores vejr desværre retter sig derefter. Endvidere er Rains regnjakkerne også vindtætte til de dage, hvor vejret viser sig fra sin blæsende side. Så med en tyk strik indenunder kan jeg sagtens holde varmen på vej til arbejde indtil videre.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

6 kommentarer

  1. Haha skægt jeg har et nogenlunde lig indlæg på min blog idag 🙂
    Jeg har også altid været i jakke og bukser, men har længe drømt om en pæn Ilse Jacobsen regnfrakke og endelig har jeg fået mig en 🙂
    Det er bare praktisk med en frakke nogle gange og så er de også lidt pænere end buks og jakke 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *