Extraordinary Oil: Til tørt og livløst hår

Efter at have været en tur på ferie, hvor mit hår er blevet udsat for både klor og saltvand, er det efterhånden noget tørt og trist. Mit hår suger alt – også klor og saltvand i sådan en grad, at det kan være svært at vaske ud igen. Så efter jeg er kommet hjem, har jeg givet mig i kast med at teste exstraordinary fra Elvital som er en serie til tørt og livløst hår. I forvejen elsker jeg at bruge shampoo med olie til mit hår, fordi det mætter mit hår på den helt rette måde og denne serie er ingen undtagelse. Dertil hører der også en “oil-in-cream” med i serien, som er en creme, der skal blive siddende i håret, for at gøre det blødt og give det glans. Kan ligeledes også bruges som varmebeskyttelse inden håret glattes eller føntørres.

// Modtaget til test //

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

5 kommentarer

  1. Det er altid godt, at bruge shampoo, balsam og hvad ellers fra samme serie – noget med at de arbejder bedst sammen.
    Håber du bliver glad for det 🙂
    Olie er min go-to mirakelkur mod tørt hår.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *