Dagens #133

| Jakke IRO | Skjorte Seduce | Støvler Gina Tricot | Taske Mulberry |

Hermed min nye IRO jakke i action. Er simpelthen så glad for den og synes den her den perfekte blå farve! Tror nok vi skal blive gode venner her til efteråret og vinteren. Ekspedienten, hvor jeg købte jakken i, mente i hvert fald, at den helt sikkert også ville være i min garderobe om 10 år, nu får vi at se, hehe ;-). Og bare rolig, jeg går ikke i bare ben nu! Billederne blev taget dagen før Rasmus og jeg tog på ferie.

Nu vil jeg smutte hjem til mine forældre en tur og så til 25 års fødselsdag hos en veninde i aften. Hvad skal du lave i weekenden? 🙂

De fire vindere af plejeserien fra L’oréal er: Pernille Iris, Mette Kristensen, Camilla Hovej og Sissel, Budtz. Tillykke til jer, sender en mail I jeres retning. Jeg kommer med endnu en lækker konkurrence i næste weekend 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

31 kommentarer

 1. Den er også virkelig pæn og fedt hvis den holder i 10 år 🙂
  Bare ben.. Årh gid det faktisk bare var varmt nok til det nu – drømmer 🙂
  Stor tillykke med veninden 🙂

  1. Ja, mon ikke den kan holde det? ;).
   Jeg savner virkelig også de bare ben, men det er vist for alvor slut for i år :(.

   Tak for det 🙂

 2. Uhh håber Mette Kristensen er mig, venter spændt på en mail 🙂 Dejligt med en ekstra fødselsdagsgave, hvis det er mig.

 3. Sikke et dejligt outfit!
  Er SÅ vild med jakken og jeg elsker hvordan din taske matcher det lyserøde hus perfekt, på første billede.

  Jeg er glad for at jeg tilfældigvis kom forbi din blog og jeg glæder mig til at følge med fremover!

  Kig forbi, hvis du har lyst <3

  Knus Malue
  http://mooldash.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *