Dagens #131

| Kjole Asos | Sandaler Pieces | Taske Mulberry | Ring Jane Kønig |

Jeg kom hjem fra ferie i nat og er godt smadret efter en lang flyvetur og minus på søvnkontoen. Har holdt fri fra bloggen hele ugen og det har været dejligt at koble helt af. Fik egentlig kun taget to outfits billeder på ferien, men det ene sæt blev ret dårligt, da der allerede blev mørkt inden vi spiste aftensmad og om dagen var der så varmt, at vi ikke kunne andet end at ligge ved poolen. Èn aften var vi nede at spiste i bazaren i Alanya og jeg havde taget min nye kjole fra Asos på, som virkelig er behagelig at have på.

Nu vil jeg så vidt muligt prøve at lade op til en ny arbejdsuge som starter i morgen for mit vedkommende.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

22 kommentarer

    1. Tak for det :-). Ja, det er det. Oftest gider jeg ikke have make-up på når jeg er på ferie og gider ikke ligne et lig på outfit billeder ;-).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *