Min ynglings ray-bans + rabatkode til jer

| Clubmaster | Erika | 2180 Mørk Havana |

Jeg elsker solbriller og har rundt regnet 12-15 stks. Dog er 3 øverste mine ynglings og de runde er de nyeste i samlingen – dem er jeg tilgengæld også ret vild med, bruger dem hele tiden! Vidste du godt, at du kan få mærke solbriller med væsentlig bedre pris end i de fystiske butikker inde på sunglassesshop.dk? Jeg tjekker altid deres webshop ud inden jeg køber et par solbriller. Har ligeledes været heldig at få en rabatkode til jer på 12%, så I kan få yderligere rabat på dine ynglings solbriller. Brug koden GULD12 inden du checker ud.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

10 kommentarer

    1. Har alt for mange, men dejligt med noget at vælge imellem ;-).
      Hvis jeg er på stranden, koncert eller festival, har jeg også et par billige solbriller med. Ville være så ærgerlig over, at jeg kom til at sætte mig på mine ray-bans.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *