Jane Kønig; Smukke perler

Kan en kvinde for få mange smykker? Nej da! Jeg går stort set med smykker hver dag, dog ikke ringe, når jeg er på arbejde, da det er en anelse upraktisk. Men øreringe har jeg altid i. Jeg har netop erhvervet mig en ny sag fra Jane Kønig. Jeg har den almindelige V-ring i forvejen og nu er V-ringen med den lille perle også tilføjet i samlingen og elsker Jane Kønigs nye smukke og ikke mindst feminine æsker.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

18 kommentarer

  1. Den ring har jeg kigget på. Den er så pænt!
    Jeg bruger faktisk sjældent øreringe, men har altid min fingerring på, som er et arvestykke fra min bedstemor 🙂

    1. Ja, det er den :). Hvis jeg havde et andet arbejde end jeg havde, ville jeg også gå noget mere med ringe, men gør jeg bestemt også, når jeg har fri 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *