Hip hurra – tættere på de 30!

Så kom dagen, hvor jeg kom tættere på 30! Fødslens året 1989, må vist betyde 26 somre. Og som sædvanlig skal min fødselsdag fejres her på Skanderborg festivalen (sikkert med voldsomme tømmermænd). Ja, indlægget er planlagt, da jeg sikkert ikke er meget værd i dag. Det var jeg i hvert fald ikke sidste år! Men det skal i hvert fald fejres med øl, sang, god mad og god musik i aften bestående blandet andet af Lenny Kravitz og Kim Larsen.

Kan I have en dejlig dag – jeg vil nyde min i fulde drag (med forhåbentlig godt vejr ;-))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

18 kommentarer

  1. Stort stort tillykke sødeste Katrine. Håber at du har den helt fantastisk dag på Skanderborg og uden tømmermænd 😉
    Og tak for det dejlige vejr <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *