Fødselsdagsønsker #2015

Emily Salomon’s bog | Royal Copenhagen krukke | Carré Ring | Canon EF 85mm f/1.8 | Mulberry Lily | Jane Kønig Ørering | HAY lysestage | HAY bokse | Nike Roshe | Jane Kønig Vedhæng |

Inden jeg drager afsted på Skanderborg festivalm vil jeg lige dele min ønskeseddel med jer. Nogle af dem må vist blive i drømmene, men man har vel lov at håbe? ;-). Jeg trænger virkelig til en ny linse til mit kamera, så billederne kan blive endnu mere skarpe, og EF 85mm f/1.8 tager virkelig flotte billeder. Smykker kan jeg aldrig få for mange af og tænker selv at købe et par stykker af dem, hvis ikke de ender på gavebordet. Min ønskeliste er altid vildt lang, og kan altid finde på noget at ønske mig, selvom jeg i princippet ikke mangler noget som helst!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

14 kommentarer

  1. Sikke nogle gode ønsker. Jeg husker faktisk at jeg ønskede mig de samme kasse i julegave.
    Håber at Skanderborg behandler jer fint <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *