Det perfekte makkerpar; farvel til mørke render under øjnene

| GOSH concealer pensel | Clinique Foundation/concealer |

Jeg har endelig fået anskaffet mig en concealer pensel fra GOSH, sådan én er faktisk ikke til at undvære, fandt jeg ud af! Foundation/concealeren fra Clinique er min klare favorit og virkelig drøg i brug. Jeg dupper lidt på håndryggen og tager lidt på penslen og dupper det forsigtigt under øjnene. Derefter blender jeg det ud under øjet lige så forsigt – vigtigt at være forsigt, så det concealeren ikke lægger sig i de fine linjer under øjet.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

2 kommentarer

    1. Ja, det gør de desværre :-(. Jeg elsker Clinique og det er næsten det eneste jeg bruger lige pt 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *