Dagens #129

| Kjole eBay | Sandaler Bianco | Taske Søstrene Grene | Ur DW | Solbriller Ray-ban |

Jeg siger jer, at Skanderborg var god ved mig, i hvert fald, hvad der angår kulør på stængerne! Hvor heldig kan man lige være at have godt vejr en hel uge? Jeg har åbenbart ramt min ferie og det gode vejr helt perfekt ;-). Og ja, Skanderborg var rigtig god ved mig og har efterhånden efterladt kroppen. Blev fejret med børnefødselsdag, lege, fødselsdagssange (også på italiensk), vinsmagning og en masse god musik. Kjolen er desuden ny og kom lige inden jeg tog på Skanderborg. Søde Camilla Julie tippede om den på hendes blog og straks klikkede jeg den hjem – den er så lækker at have på og skal helt sikkert med på ferie!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

31 kommentarer

  1. Hold da op ja en god kulør du har fået 🙂
    Og dejligt at du havde en dejlig fødselsdag – jeg nød at se alle dine snapvideoer fra Skanderborg 😀

    1. Jeg har taget en L og jeg er normalt M. Tager altid en størrelse større, når det sendes fra Kina 🙂

  2. Tillykke søde med dagen! du ser godt ud. Kjolen ser virkelig behagelig ud, totalt sommer outfit.
    Tror også jeg skal forbi søstrene grene 😉

    /Chau

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *