Dagens #128

| Kjole Just Female | Taske Mulberry | Sko H&M | Ur DW | Ring Jane Kønig |

Så fik vi skrevet d. 1. august i kalenderen – hvad sker der for, at tiden bare flyver afsted og at jeg om 5 dage er tættere på de 30 end 20? Kan vi lige stoppe tiden et øjeblik! Kan ikke rigtig følge med. Kender I ikke det? Venner og veninder omkring én får børn, bliver gift og flytter i hus. Og her er jeg: snart 26 år, mine fredage eller lørdage består i at komme slentrende hjem kl 5 om morgenen med mcd i den ene hånd og min cykel i den anden, og min eneste bekymring er, om jeg har chips og dip til dagen derpå. Men ved du, hvad? Jeg har det sgu egentlig ret godt <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

23 kommentarer

 1. Hvor er den kjole fin 🙂
  Haha åh Katrine.. Den skale har jeg været på i snart 4 år.. Jeg runder det skræmmende 30-tal næste år.. :-/
  Dog er der ikke mange i min omgangskreds som er flyttet i hus eller venter / har fået barn.

  1. Det er der mange, der er i min vennekreds – for mange synes jeg. Kan ikke følge med og er slet ikke på det stadie endnu 🙂

  1. Nej, det ved jeg godt ;). Jeg har også lært mig selv at kende ret godt op igennem 20’erne 🙂

 2. Så fint et outfit til dig! Og med hensyn til alder har du masser ag tid. Jeg er lige fyldt 29 og er ny-single. Hele omgangkredsen får børn, køber hus og gifter sig. Men jeg når det sgu nok en dag

  1. Hviler egentlig også ret meget i mig selv, har det rigtig godt som jeg har det lige nu :-).
   Lov mig at gå ud og fyr den af 😀

 3. Jeg elsker simpelthen den kjole! Og hey, der er absolut intet galt i at vælte hjem efter en bytur med McD, der skal spises i sengen – der er faktisk nærmest intet bedre – så gør du bare det nogle år endnu 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *