Ønsker til boligen; 2015

Jeg er så småt ved at få skifte ud i nogle af møblerne og diverse små ting i min lejlighed. Jeg har netop lige købt en klar Kartell lampe som pynter så fint i min vindueskarm inde i stuen. Ligeledes drømmer jeg om de ovenstående ting såsom sengetøjet og lounge stolen fra Hay som jeg har fundet på Rosborgshop.dk. Jeg synes, at Hay har et fantastisk univers og de formår at forny sig ved hver kollektion og de formår at lave sager, der passer lige ind i min smag, og er sikker på, at jeg ikke er den eneste. Du kan blive fristet af flere Hay sager, ved at klikke her.

Dog står lounge stolen ikke aller højest på ønskelisten, men derimod en ny sofa, nye spisestole og et nyt spisebord som jeg allerede har købt benene til, men mangler bare bordpladen som min far skal have ordnet. Udover det er jeg også på jagt efter gamle æblekasser som skal bruges til opbevaring inde i soveværelset. Det kan dog være en større udfordring, da de som oftest sælges til helt uhørte priser. I hvert fald mere end, hvad jeg vil give!

Hvilke ønsker til boligen, drømmer I om lige nu? 🙂

// I samarbejde med Rosborgshop //

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

6 kommentarer

  1. Sikke nogle pæne ting du har fundet. Kasserne (eller nogle tilsvarende) kan vist findes i Pandoro hobby – mener jeg..
    Jeg drømmer også om en ekstra stil, men mest af alt drømmer jeg nok om mere plads 🙂

    1. Det kan være, at jeg skal et smut forbi – tak for tippet :-). Plads kan man altid bruge mere af 😉

  2. I min lokale Kvickly har de kasserne til 2 for 180kr eller deromkring. Men tænker også, at de har dem i andre Kvickly’er 😀

    1. De har dem desværre ikke i min lokale kvickly, fortrød nemlig, at jeg ikke fik købt nogle, da de var tilbud dernede 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *