Work lamp | 5 bud på styling

  • Alt kan stort set sættes på en trådtavle og lampen er ingen undtagelse. Det giver et råt look og du kan evt. vikle ledningen omkring tavlens spidser.
  • Brug belysningen i et mørkt hjørne som jeg har gjort i mit TV-hjørne i stuen. Grebet på lampen er meget fleksibel og kan foldes meget ud og sættes på et rør som jeg har gjort eller på selve hylden.
  • Er belysningen ved dit bøjlestativ dårligt, så sæt lampen derpå og skam bedre lys eller hvis din bøjlestang trænger til et personligt touch.
  • En trækasse, en hylde eller hvad som helst, hvor du synes der mangler lidt belysning. Jeg har sat denne på på én af mine træblomsterkasser inde i soveværelset lige over sengen. Køb en pære med dæmpet belysning, hvis belysningen skal bruges inden sengetid.
  • Jeg lægger altid min make up inde i soveværelset, da belysningen på mit badeværelse er ret dårligt. Jeg har valgt at sætte lampen på mit store spejl og har valgt en pære med kraftig belysning.
Det er kun fantasien, der sætter grænser i forhold til, hvordan du kan style work lampen. Ovenfor er 5 bud på, hvordan jeg har valgt at gøre det og det er kun en lille brøkdel af det hav af styling muligheder som lampen giver. Jeg fik min første work lamp sidste år i julegave af mine forældre, og den har siddet på mit store spejl inde i soveværelset lige siden. I sidste uge var jeg så heldig at modtage endnu én work lamp fra Bekko.dk som er en webshop med et hav af lækre designer lamper. Jeg håber, at mine 5 styling måder ovenfor kan skabe noget inspiration hos dig.

Du kan finde lampen lige her.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

21 kommentarer

  1. Hej,

    Hvor tyk er rammen på dit spejl? Jeg er nemlig ret vild med den ide og overvejer meget kraftigt, at gøre det samme. Jeg er bare i tvivl om, hvorvidt klemmen kan nå ud over rammen på mit spejl.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *