TODAY I WANNA WEAR #5

| Nederdel Closet | T-shirt Teddy Smith | Sneakers Anna Field | Øreringe Jane Kønig | Ring Carré | Halskæde Jane Kønig |

Det varer ikke længe før jeg har fødselsdag og kunne godt forestille mig at iføre mig ovenstående og eftersom jeg sidder på en festival der, ville de fine sneakers til kun 149,- være et rigtig godt bud. Nederdelen er bare så yndig i sig selv. Øreringene og ringen står højt på ønskelisten og har egentlig gjort det længe. Når jeg laver ønskeliste linker jeg oftest til tingene og hvis der er gode rabatter at hente gør jeg også opmærksom på dette. Hvis I selv er interesseret i at have et overblik over rabatkoder på blandet andet ASOS, Zalando mm, så kan følge med på rabathelten.dk. Det gør jeg i hvert fald selv, for hvem er ikke interesseret i at spare lidt penge?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

18 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *