Giveaway; Design dit eget cover

Vi snupper lige endnu en konkurrence. Dem kan man aldrig få for mange af, vel? 😉 Lige nu har du mulighed for at vinde et cover til din telefon i dit eget design. Jeg har selv været inde at designe et cover på caseapp og udfaldet blev som billedet ovenfor.

For at deltage skal du gøre følgende:

 • Følge bloggen via bloglovin’ HER
 • Skrive i kommentarfeltet, hvad der skal være på dit cover
Vinderen er produkterne fra Vaseline blev: Tina Hauris. Jeg sender en mail i din retning :-).
Finder en heldig vinder d. 19/7-15. Held og lykke 🙂
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

28 kommentarer

 1. Jeg ville elske at have et billede af et verdenskort på mit cover – er vild med at rejse og ville blive mindet om mine mange gode rejseminder 🙂

 2. Uha, der er så meget man kan vælge at sætte på sit cover. Men tror jeg selv vil designe et eller andet med måske noget marmor 🙂

 3. Jeg har så meget behov for et cover til min telefon, så meget som jeg taber den.. :-/
  Mit nuværende er meget enkelte, så tænker at der måske skulle ske lidt mere spil, hvis jeg er den heldige vinder 🙂

 4. Jeg ville gerne have en cover med palmeblade. Det vækker associationer til varmere og eksotiske himmelstrøg 🙂 Tak for god blog!

 5. Hmm jeg ville have et billede fra et godt minde fra en god rejse til Kenya på min tlf. Billedet er af en flok afrikanske børn, min Kenyanske veninde og jeg, og hver gang jeg kigger på det, mindes jeg om hvor taknemmelig jeg er for mit liv.

 6. Jeg har desværre ikke nogen iPhone selv, så ville nok give coveret til min søster og så kunne hun sætte noget på, jeg tænker nok det bliver et billede fra 5SOS koncerten hun var til, for det var stort for hende! 😀

 7. Jeg vil have et sommerbillede af mine 2 hunde på coveret, så har jeg dem altid på mig. 🙂

 8. Helt klart et af mine USA feriebilleder, som er fantastiske minder om både skønne ferier og dejlige oplevelser, men også om det lang jeg elsker så højt, og hvor meget jeg kan gøre, hvis jeg bare forsøger. <3

 9. Et billede af min lille dreng.
  Måske et vi tager på vores sommerferie i Italien i næste uge

 10. Jeg ville forære det til min kærestes kusine som har dræbt 11 telefoner inden for de sidste 3 år :p motivet ville jeg lade hende vælge, men mon ikke der skal være et billede fra World of Warcraft på, hvis jeg kender hende ret 🙂

 11. Jeg ville designe et cover med mit yndlingscitat fra bogen “Den lille Prins” – det følger mig i hjertet hver dag 🙂

  Christine

 12. Enten er cover med et billede af mine 3 drenge eller også vil jeg have lavet et smukt cover med en smuk buddha på
  Krydser fingre

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *