Festival tip: Powerbank med op til 8 opladninger

Denne powerbank fra soundboks er lige dumpet ind i min postkasse, helt perfekt med kun 3 dage til Skanderborg festival – hvilket jeg glæder mig ekstremt meget til! Denne powerbank sammenlignet med andre, kan oplade din telefon hele 8 gange, så man ikke skal gå og tænke på, at telefonen snart går død for strøm. Sidste år havde jeg også en powerbank, dog kunne den kun oplade 1,5 gang. Denne kan snildt ligge nede i min bæltetaske og så har jeg altid strømmen med mig. Den kan lades op på festivalens opladerstande. Jeg bestilte den i går og den var her allerede her til formiddag, så skynd dig ind at bestille den, hvis du skal med på Skanderborg festival.

Find den lige her.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

8 kommentarer

  1. Tænkte, at denne var oplagt til Skanderborg, så jeg ikke skal tænke på at få min powerbank opladet hele tiden i og med, at denne kan oplade 8 gange :D.

 1. Det er smart..! Og så til 8 gange opladning.
  Nu har jeg aldrig været på festival (jo Grønkoncert, men det tæller vist ikke rigtig har jeg fået af vide 🙂 ), men kunne lige forestille mig hvor irriterende det vil være, når mobilen løber tør for strøm.

    1. Det kan jeg helt bestemt. Var så glad for den på festival og har haft den med i kolonihaven også.
     Der var i hvert fald mange, der var ret misundelige på den på festival og de ville købe den til næste år 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *