Ferie konkurrence – vind med duolac (SLUT)

Er du én af de heldige, der skal på ferie sydpå i år? Så synes jeg bestemt du skal deltage i denne lille konkurrence. Jeg skal desværre ikke selv af sted i år, da min ferie byder på Skanderborg festival. Måske falder der en afbudsrejse af sidst på sommeren? I så fald vil jeg forkæle en heldig læser af bloggen med et rejsesæt fra Duolac som holder maven i balance imens du er på ferie, og at du undgår en grim maveinfektion. Jeg taler af erfaring – virkelig ikke sjovt!

For at deltage:

  • Blot skriv en kommentar, hvor du skal hen på ferie i år.
Finder en vinder d. 19/7. Held og lykke 🙂
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

31 kommentarer

  1. Man behøver ikke at rejse sydpå for at være i risiko for en maveinfektion. Det kan også ske på Skanderborg Festival 😉 Der skal jeg i øvrigt hen ( sammen med dig) 😀

  2. Jeg har allerede opbrugt min ferie, men havde en dejlig én af slagsen på Kreta sammen med min søde kæreste 🙂 Nød varmen og spiste en masse lækkert mad!

  3. Vi skal på første ferie i udlandet med vores søn på 1,5 år. Vi tager til Tenerife senere på året 🙂

  4. Sikke en lækker præmie!
    Jeg er lige kommet hjem fra to uger i Italien og rejser en uge til Rhodos i den kommende uge. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *