Dagens #127

| Maxinederdel Gina Tricot | T-shirt Tiffany | Cardigan Filippa K | Sandaler Bianco | Taske H&M | Ur DW | Ringe Jane Kønig |

Meget casual outfit, men yderst behageligt, når der skal spises kæmpe burger på Cafévi2 som jeg gjorde med ynglings Didde forleden. Og efterfølgende drinks på min altan med nybrygget hyldeblomstsaft – det er altså livet! At vinden heroppe nordpå er vild og kold, må man så tage med og iklæde sig lange klæder i stedet for! Tror simpelthen, at jeg skal en tur sydpå, når jeg har ferie sidst i august!

Vinderen af duolac konkurrencen blev: Nanna L, og vinderen af valgfrit cover blev: Stine F. Tillykke til jer begge to. Til jer andre, så kommer der snart en ny og lækker konkurrence op 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

24 kommentarer

 1. Lækkert outfit! Det klæder dig – ligesom alt det andet, du viser frem 🙂

  Uh, ja. Vinden og “sommeren” er kold. Jeg rejser også sydpå sammen med familien, og jeg GLÆDER mig til sol og varme 😀

 2. Ih det lyder hyggeligt med burger date.
  Men øv ja sikke en vild vi har 🙁
  Jeg lover at tænke på dig, når jeg drager med sydens sol <3

  1. Det var bestemt heller ikke dårligt 🙂
   Ja, gør lige det og tag lige varmen med hjem så ;). Glæder mig meget til jeg selv skal afsted!

 3. Så lækkert outfit søde 🙂 <3 Dejligt du kan skabe lidt sommerstemning i det her sørgelige vejr 🙁 ! Du er fantastisk ud som altid og elsker tasken <3 😀 jeg synes os du skal tage sydpå 🙂 jeg skal selv syd på sidst i august 🙂 kan heller ikke vente 😉

  1. Tusind tak for det :-).
   Det er vi vist også blevet enige om herhjemme, kan slet ikke vente 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *