Dagens #126

| Jeans Gina Tricot | Bluse Rika | Stiletter New Look | Solbriller eBay | Ur DW |

Tro det eller ej, men jeg ejer næsten ingen stiletter. Jeg har kun 3 par i alt efter jeg købte dem ovenfor som jeg virkelig er glad for. De er vildt gode at gå i og så er de bare vildt smukke! Tror primært, at min skosamling består af støvler og sandaler, men dem har jeg til gengæld også virkelig mange af! Blusen har jeg købt af Katja, har haft et godt øje til den længe. Og så havde jeg lige vendet mig til det gode vejr, men stod kun på i en uge, heldigvis en uge, hvor jeg var heldig at have ferie 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

20 kommentarer

  1. Du er pæn i stiletter. Flere af dem 🙂 Men jeg kender det godt. Jeg har nogle, men de er sjældent i brug. Så er jeg mere til ballerinaer.

    1. Hæhæ ja, men går simpelthen aldrig i dem, så en skam at have mange par 🙂

      Tak for det 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *