… change is good

… det kan det i hvert fald som oftest være. Derfor har jeg været inde på caseapp og designe et nyt cover til min iPhone. Er selv meget tilfreds med resultatet og iPhonecoveret er i meget bedre i kvaliteten end dem jeg har købt fra eBay, som knækker nemt. Derfor er min iPhone nu pakket endnu bedre ind end før og endda i et ret pænt omslag. Du kan gå ind at lege med dit design her.

Og i aften skal jeg holde sommerfest ude i kolonihaven og er sikker på, at det bliver helt vildt hyggeligt :-). Har i planer for weekenden?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

10 kommentarer

  1. Ja, det er nemlig :-). I hvert fald en masse fine motiver man kan lave!
   Åh, det kender jeg godt 😉

 1. Hvor er det fint! 🙂
  Jeg har dog lært af erfaring kun at købe plastik cover til min mobil, når jeg køber fra Ebay, går ikke 2 sek, så har jeg ALLEREDE ødelagt det og det er bare MEGA pis nederen!

  Jeg synes det er et rigtig fint cover, det skal du have ros for 🙂

  Knus
  Angie 😀

  1. Mine har holdt et par måneder før de knækker og de er sindssyg svære at få af igen! Super træls.

   Men dette er virkelig i god kvalitet 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *